dilluns, 2 d’abril del 2007

PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ PER AL CURS 2007/2008

El proper dimarts 10 d'abril, i fins el dia 20, s'inicia el procés de preinscripció i matriculació escolar per al curs 2007/2008. Aquesta és la documentació que cal presentar, juntament amb la so·licitud de preinscripció degudament omplerta:

- Original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació.

- Original i fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor, tutora, guardador o guardadora de fet) o de la targeta de residència on consta el NIE si es tracta de persones estrangeres.

En el cas que s'hagin de justificar els criteris de prioritat, cal presentar també:

- Renda anual de la unitat familiar. Documentació acreditativa de ser beneficiari de la prestació econòmica de la renda mínima d'inserció.

- Proximitat del domicili de l'alumne o alumna o, si s'escau, proximitat de la persona sol·licitant. Original i fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant o de la targeta de residència on consta el NIE en el cas de persones estrangeres.

- Discapacitat de l'alumne o alumna, pare, mare, tutor, tutora, o germans. Original i fotocòpia del certificat de disminució del Departament d'Acció social i Ciutadania de la persona que al·legui aquesta condició.

- Condició legal de família nombrosa. Original i fotocòpia del carnet de família nombrosa vigent.

- Malaltia crònica de l'alumne o alumna, que afecti al sistema digestiu, endocrí o metabòlic, inclosos els celíacs. Informe emès per un metge o una metgessa del sistema públic de salut, o certificat mèdic oficial amb signatura legalitzada pel col·legi de metges de la demarcació corresponent.

En tots els casos que es demana original i còpia, l'original es retornarà un cop contrastat amb la còpia que se'n presenta.

La falsedat o el frau en les dades aportades comporta, d'acord amb la Resolució de preinscripció i matriculació del curs 2007-2008, la invalidació dels drets de prioritat que puguin correspondre.

Descàrrega de l'imprès de preinscripció

Més informació a la web del Departament d'Educació